Bewakingscamera voor optimale woningbeveiliging

Delta Dore TYCAM

Uit recent onderzoek van de politie naar woninginbraken* blijkt dat bewakingscamera’s het aantal huisbraken in hoge mate verminderen. Wanneer er toch een inbraak plaatsvindt, leveren ze snel bruikbare informatie op om de daders te vatten. Met de gloednieuwe TYCAM-beveiligingscamera beantwoordt Delta Dore aan de hoge eisen voor woningbeveiliging.

De TYCAM-camera die Delta Dore dit jaar op Batibouw in primeur voorstelt, helpt elke gebruiker zijn of haar woning, appartement, buitenverblijf of kantoor te beveiligen.  

Voordelen van een moderne beveiligingscamera

Allereerst heeft de TYCAM een uitstekende videokwaliteit met full HD-resolutie (1080p). Daarnaast laat de camera zich eenvoudig, snel en overal installeren en configureren.  De TYCAM1000 wordt geplaatst op een sokkel aan de wand, de TYCAM2000 heeft een richtbare muursteun.  Dankzij Plug & Play-configuratie heeft gebruiker enkel een internetaansluiting en een IP-interface TYDOM1.0- of TYDOM2.0-domoticabox nodig om de camera via de smartphone of tablet te configureren. Daarna detecteert de beveiligde server de camera automatisch.  De TYDOM-interface kan de camerabeelden vanop meerdere locaties ontvangen, met een maximum van vier camera’s per installatie.  Of het nu dag is of nacht, de TYCAM binnen- en buitencamera’s geven kwalitatieve beelden ongeacht de lichtsterkte. De smartphone-app is gratis te downloaden voor Android 4.0 en iOS 7.0.

Verbonden camera

De TYCAM en het TYXAL+ draadloze alarmsysteem vormen het ideale paar voor de beveiliging van een hoofdverblijfplaats, appartement, tweede woning en het in het oog houden van familie, hulpbehoevende personen of huisdieren.  Dit huwelijk zorgt voor een extraatje: met de livestreaming-functie van de applicatie heeft de gebruiker altijd toegang tot alle camerabeelden**. Deze streaming is gecodeerd, zodat er geen kans is op beeldpiraterij en er geen derde partijen kunnen meekijken naar wat er zich op de beelden afspeelt.

Bruto richtprijs: € 301,10 excl. btw (TYDOM1.0 of 2.0 niet inbegrepen)

Bezoek Delta Dore op Batibouw in Paleis 9, stand 200 van 16 tot 26 februari 2017.

*http://www.poldoc.be/data/Data/Active/NL/104375-01/Een%20exploratief%20onderzoek%20naar%20de%20aanpak%20van%20woninginbrakenNL.pdf

**Detectie- en opnamefunctie beschikbaar vanaf eerste kwartaal 2017

Contacteer ons
Marnix Van Ruysseveldt Marketing Coordinator, CCI nv
Marnix Van Ruysseveldt Marketing Coordinator, CCI nv
Over Delta Dore (CCI nv)

CCI nv is exclusief invoerder voor België van Delta Dore.

In het brede gamma van Delta Dore vind je domotica-oplossingen voor de verwarming, verlichting, besturing van rolluiken/poorten en beveiliging. Hiernaast maakt deze Franse fabrikant ook domoticaboxen voor de centrale besturing van alle geïnstalleerde domotica-elementen dankzij mobiele apps, die zelfs voor andere merken/protocolaire codes werken.

Delta Dore (CCI nv)
Louiza-Marialei 8 bus 5
2018 Antwerpen